Over ons

Kunnen werken met passie en overgave

Met passie en overgave je werk kunnen doen; vanuit deze visie is De ZorgParel gestart. Werken met liefde en passie zorgt ervoor dat afnemers – of dat nu cliënten, bewoners of instellingen zijn – zich gehoord en serieus genomen voelen. Alleen op deze manier kun je als professional aansluiten bij de behoeften in de zorg. Naast gepassioneerd voor het vak zijn onze zorgprofessionals bevoegd en bekwaam en tonen ze eigenaarschap om deze bekwaamheid op peil te houden. Toekomstgericht bewegen zij met scholingen mee, met als doel om steeds die zorg te kunnen bieden passend bij de behoeften van de afnemer.

Bewust kleinschalig

De ZorgParel is bewust kleinschalig. Het simpele feit dat wij onze medewerkers bij naam kennen, is onze kracht. Als teamcoaches, gepokt en gemazeld in de zorg, kunnen wij veel voor onze mensen betekenen. Dingen waar zij in de praktijk tegenaan lopen, kunnen hier altijd met ons worden besproken. Doordat wij onze medewerkers persoonlijk kennen, kunnen wij hen heel gericht plaatsen bij afnemers van zorg. Zo gaan zij ‘het veld in’ met een goede rugzak.

Maak kennis

Het kernteam van De ZorgParel bestaat uit vier bevlogen professionals.
Elk met passie voor het vak, en elk vanuit zijn of haar eigen kwaliteiten. Maak kennis met ons!

Mariëlle de Vaan

Mariëlle de Vaan

Oprichter en teamcoach

Oprichter en teamcoach voor wie passie voorop staat. Met name wervend en selecterend actief. Zorgprof met meer dan dertig jaar ervaring. Geniet ervan om anderen dit gevoel mee te geven, krijgt enorm veel energie van de waardering van cliënten en bewoners.
Nick Hendriks

Nick Hendriks

Technisch Directeur

Oprichter, samen met Mariëlle. Administratief gericht, met een focus op de bedrijfsvoering. Heeft geen zorgachtergrond, maar is gewoon een zeer gedreven ondernemer. En die heb je ook nodig voor een goed draaiend bureau.

Ellen Willems

Ellen Willems

Teamcoach

Begonnen als bejaardenverzorgster en inmiddels zo’n drie decennia in het vak. Heeft zich altijd doorontwikkeld en daarbij alle zorgstadia doorlopen. Haar kracht ligt in het contact met de zorgmedewerkers. Is een gepassioneerd teamplayer.
Sandy Maassen

Sandy Maassen

Teamcoach

Is inmiddels ook al dertig jaar doorkneed in de zorg. Startte ooit als ziekenverzorgende en is nu met name vertrouwd met de thuiszorg. Een zeer betrokken persoonlijkheid, die ‘tot het gaatje’ gaat. En in mogelijkheden denkt.